Produk Jual Panas Waterproof Portabel Pantai Piknik Simbut Poliéster Kain Pads SH2002

Katerangan pondok:

  • Fitur: Pindah Pads, Zig-Zag Quilting, Ganda Stitched mengikat
  • Ukuran: 72" x 80"
  • Beurat: 84 lbs.per doze / bisa ngaropéa
  • Bahan: Kain Luar Poliéster Kuat

Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngenalkeun produk pang anyarna anu dijamin masihan anjeun panyalindungan sareng kanyamanan anu unggul nalika anjeun angkat - tikar mobilitas anu didamel tina lawon poliéster!Dijieun ku lawon luar poliéster anu kuat, mat ieu awét pisan sareng dipercaya, janten idéal pikeun padumukan sareng komérsial.Zigzag quilting sarta ganda-stitched mengikat salajengna ningkatkeun kakuatan sakabéh mat, mastikeun umur panjang sarta pamakéan uninterrupted malah sanggeus sababaraha belah.

Pad lawon poliéster kami luar biasa sareng dirancang kalayan fitur unik anu nyayogikeun gerakan anu lancar sareng aman.Quilting zig-zag mat nyegah tina bunching atanapi shifting, nu bisa ngabalukarkeun ngarareunah tur berpotensi ngaruksak barang anjeun.Ganda-stitched mengikat éféktif ngaronjatkeun kakuatan edges, ngaminimalkeun fraying sarta nyegah karuksakan kana parabot jeung alat Anjeun.

Kusabab pindah tiasa janten pangalaman anu pikasieuneun, tikar lawon poliéster kami dirancang pikeun masihan anjeun pangalaman gerak anu teu setrés sareng teu repot.Naha pikeun mindahkeun jarak pondok atanapi panjang atanapi kanggo tujuan panyimpen, versatility mat ngajadikeun eta kudu-kudu keur movers profésional sarta peminat DIY sapuk.Desain anu kacida ergonomis sareng gampang dicekelna sampurna pikeun sadaya kabutuhan mobilitas anjeun.

Nyatana, dampal lawon poliéster mangrupikeun solusi pikeun mobilitas anu gampang sabab ngajanjikeun ngajagi barang-barang berharga anjeun tina goresan, dents, sareng karusakan poténsial sanés salami transit.Anjeun tiasa percanten yén jati anjeun, éléktronika, sareng barang-barang rapuh sanésna bakal ditangtayungan sareng diamankeun ku mat anu luar biasa ieu.Anjeun ayeuna tiasa pamit ka gerakan anu pikasieuneun sareng nangkeup gerakan anu mulus, aman sareng merenah sareng hampang lawon poliéster!

Tambih Deui, hampang lawon poliéster gampang dibersihkeun sareng dijaga, janten pilihan praktis pikeun gerakan anu bakal datang.Cukup usap nganggo kaen beueus atanapi mesin cuci sareng anjeun tiasa ngajaga mat bersih tanpa bau anu goréng.Éta ogé garing gancang mastikeun siap dianggo.

Gemblengna, hampang lawon poliéster dirancang pikeun nyayogikeun kualitas sareng kanyamanan anu unggul bari ngajaga barang-barang anjeun aman sareng aman.Kualitas premium sareng fitur unik, kalebet lawon luar poliéster anu kuat, quilting zigzag sareng jahitan ganda, ngajantenkeun éta salah sahiji bantalan gerak anu paling dipercaya sareng kuat.Fleksibilitas pad sareng betah pangropéa ngajamin mobilitas éfisién, ekonomis sareng henteu setrés.Mesen mat lawon poliéster anjeun ayeuna sareng ngalaman ujung luar biasa anu dibawa ka méja makan anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami