Portabel non anyaman zig stitching jati ékonomi anyaman hampang katun SH4001

Katerangan pondok:

  • Fitur: Pindah Pads, Zig-Zag Quilting, Ganda Stitched mengikat
  • Ukuran: 72" x 80" / 40" x 72" / custom
  • Beurat: 80 lbs.per belasan
  • Bahan: katun anyaman / cangkang poliéster & mengikat

Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngawanohkeun Woven Cotton Pads, solusi sampurna pikeun sakabéh kaperluan pindah parabot Anjeun.Produk inovatif ieu ngagaduhan pad sélulér anu didamel tina anyaman katun sareng cangkang poliéster anu dijahit dua kali pikeun daya tahan.Desain zigzag quilted ensures mulus, gerakan gampang jeung ngajaga floors anjeun sarta parabot tina karuksakan salila transit.

Pad katun anyaman didamel tina bahan kualitas luhur anu dirarancang pikeun nyayogikeun kinerja anu unggul sareng umur panjang.Katun anyaman sareng cangkang poliéster henteu ngan ukur nyayogikeun abrasion sareng résistansi cimata, tapi ogé ngajamin distribusi beurat saimbang, sahingga gampang pikeun mindahkeun jati tina ukuran sareng beurat.

Salaku tambahan, jahitan ganda nambihan kakuatan sareng daya tahan tambahan kana produk, mastikeun yén hampang katun anyaman tiasa tahan dina kaayaan anu paling parah kalayan gampang.Ieu mangrupikeun produk idéal pikeun kantor, bumi, sakola, rumah sakit, sareng dimana waé perabotan beurat anu kedah dipindahkeun.

Bantalan katun anyaman sampurna pikeun anu hoyong solusi pengiriman perabot anu murah sareng fungsional.Kalayan desain anu gampang dianggo, anjeun ngan ukur geser handapeun perabot anjeun sareng anjeun siap angkat.Naha anjeun kedah mindahkeun sofa, ranjang atanapi méja, anyaman katun pad mangrupikeun alat anu sampurna pikeun padamelan éta.

Pad katun anyaman mangrupikeun alternatif anu ekonomis sareng ramah lingkungan pikeun bantalan anu tiasa dibuang anu mahal.Anjeun tiasa make eta sababaraha kali pikeun mindahkeun sababaraha potongan jati, éféktif ngurangan runtah jeung nyimpen duit dina jangka panjang.Katun anyaman ogé tiasa diumbah ku mesin sareng tiasa dianggo deui, janten produk anu leres-leres ramah lingkungan.

Dina kacindekan, kami nyarankeun pisan kana Woven Cotton Pads pikeun sadaya kabutuhan pindah perabot anjeun.Kalayan jahitan ganda anu unggul, desain quilted zigzag unik sareng cangkang luar katun/poli anyaman, anjeun kéngingkeun produk anu dibunderkeun saé kalayan nilai anu saé.Janten, upami anjeun hoyong ngajantenkeun pengiriman barang gampang, kéngingkeun Pad Katun Tenun anjeun ayeuna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami